Ima najveće obrve u državi, mnogi joj prete zbog toga: "Govore mi da ne treba da budem mama"

Semi Džo Hejlford (27) iz Velike Britanije redovno iscrtava obrve crnim tušem, a postala je viralna zbog "najvećih obrva u Britaniji".

Šminka | Daily Mail |
Podeli

Na snimku na Tiktoku rekla je da se "ne slaže" sa industrijom lepote i onim što ona uči ljude.

Takođe je istakla da je "ovde da objasni ljudima i pomogne im da razviju samopouzdanje da budu ono što su jesu, da ne osuđuju bilo koga drugog, da prigrle svoju lepote i način na koji žele da se izraze".

Dodala je da industrija lepote ima za cilj da "ukrade vaš novac" i učini vas "mentalno bolesnim" zbog pritiska koji vrši na ljude da izgledaju na određeni način.

Otkako je stekla slavu zbog svojih ogromnih obrva, pokrenula je pokret pod nazivom BROWS (Beauti Redefined or We Suffer).

Najavljujući svoj pokret, rekla je da želi da pomogne ljudima da poboljšaju svoje mentalno zdravlje odbacivanjem prihvaćenih standarda lepote.

Takođe zbog izgleda je na meti velikih kritika i isticala je da situacija na mrežama može da bude ekstremna: "Ljudi su govorili da ne bi trebalo da budem mama i da će zvati socijalnu službu zbog mojih obrva".

@sammie_jo_94 Raised single handedly by the Queen himself. My dad's my hero #lgbtq #gay #howcanibehomopobic #fyp #dad #stepdad ♬ Doja - Central Cee

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu