Lepota žene

Pronašli smo pet proizvoda za jesenju negu lica – a koštaju manje od 400 dinara FOTO

Bliži se kraj sunčanih dana i predstoji nam period hladne zime. Ovo je loš znak za žensku kožu, jer je zbog svoje osetljivosti podložna raznim upalnim procesima, ali, najčešće, isušenju koje je karakteristično za zimski period.

Ponedeljak, 24.10.2022.

20:22

Izvor: Super žena

Pronašli smo pet proizvoda za jesenju negu lica – a koštaju manje od 400 dinara FOTO
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

S tim u vezi, vaša Super žena se i ovog puta potrudila da pronađe odgovarajuće proizvode za negu kože lice u prodavnicama DM-a, a dobra stvar je što svi oni koštaju ispod 400,00 RSD.

Pa, hajde da počnemo...

Alverde - tonik za lice

*ALT

Alverde tonik za lice od divlje ruže idealno je prilagođen suvoj koži. Ekstrakt divlje ruže podstiče regeneraciju i pospešuje izgled kože, vraćajući joj sjaj. Takođe, prilagođava se suvoj koži, a u prodavnicama DM-a ga možete naći za 325,00 RSD.

Balea - piling za lice

*ALT

Ovaj proizvod namenjen je za normalni tip kože, ali i za suvu i osetljivu kožu. Karakterističan je po tome što njegova formula ne sadrži parabene i parafine i čuva prirodnu vlažnost kože koja nam je potrebna tokom hladnih dana. Sama piling krema uklanja mrtve ćelije kože i temeljno čisti kožu. Cena u DM prodavnicama iznosi 179,00 RSD.

Alverde - krema za lice

*ALT

Namenjena je za sve tipove kože lica, te čuva i hidrira kožu tokom celog dana. Dobra stvar je ta što je kompaktna, pa je možete nositi u torbi. A cena je prava sitnica - 399,00 RSD.

Garnier - maska za lice sa vitaminom C

*ALT

Ukoliko želite da imate svoj petak veče za sebe, preporučujemo da uz pomoć prethodno navedenih proizvoda za čišćenje lica to i uradite. A na kraju - stavite masku i uživajte dok Garnijerova formula hrani vašu kožu. Ova maska u DM prodavnicama košta samo 300,00 RSD.

Charcoal - maska za lice koja uklanja mitisere

*ALT

Idealno rešenje ukoliko želite da očistite svoju kožu od mitisera i pripremite je za hladan period. Cena maske za lice iznosi 319,00 RSD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare