Lepota žene

Uz ove savete, nema greške: Kako sami da iscrtate obrve, a da ne izgledate kao karikatura VIDEO

Mnoge od nas uporno pokušavaju da same iscrtaju obrve, ali rezultat bude katastrofalan.

Četvrtak, 05.01.2023.

08:09

Autor: M. M.

Uz ove savete, nema greške: Kako sami da iscrtate obrve, a da ne izgledate kao karikatura VIDEO
Foto: AlikeYou/shutterstock

Podeli:

Na Tiktoku smo pronašli odlične savete makeap stručnjakinje Snežane Karović, koja je dala dragocena tri saveta kako da ne pogrešimo prilikom crtanja obrva.

Izbor boje

Boja proizvoda koji koristite za popunjavanje i oblikovanje obrva ne bi smela da bude tamnija od prirodne boje obrva, posebno kad je u pitanju dnevna šminka. Nabavite onu nijansu koja je za pola tona svetlija od prirodne boje obrva ili onu koja se podudara s korenom vaše boje kose.

Iscrtavanje oblika obrve

Kad iscrtavate oblik vaših obrva, pratite prirodni kostur obrve. S definicijom oblika obrve ne treba da krenu na početku luka obrve već počnite s popunjavanjem tamo gde su dlačice najređe.

Izbor proizvoda za obrve

Na tržištu postoje tri opcije proizvoda za definiciju i popunjavanje obrva: olovka, gel i senka. Za masnu kožu i retke obrve, Snežana preporučuje gel za obrve, a ako imate polupune obrve, birajte olovku ili senku za obrve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare