Lepota žene

"Stiletto" trepavice je najnoviji trend u nanošenju maskare, a očima daje zavodljiv izgled FOTO

Ako volite da ističete svoje oči raznim tehnikama u šminkanju, "stiletto" trepavice su odličan trik za one žene koje vole ovaj deo lica.

Nedelja, 05.03.2023.

15:37

Izvor: diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

Foto: Profimedia

Podeli:

Za sve ljubiteljice dramatičnih i zavodljivih pogleda, stiže novi način korišćenja maskare koji se naziva "stiletto trepavice". Ova tehnika nanošenja maskare daje trepavicama zanimljiv izgled koji podseća na tanki i dugi vrh štikle.

Kako bismo došli do ovog izgleda trepavica, potrebno je da koristimo maskaru koja ima tanju četkicu i koja se lako nanosi. Najbolje je da odaberete maskaru koja ima gustu formulu, kako bi trepavice mogle da se zahvate u jednom sloju.

Prvi korak u ovom mehanizmu je da se koren trepavica obilno namaže maskarom. Zatim, četkica treba vodoravno da se kreće od unutrašnjosti ka spolja, do samog kraja trepavica, pri čemu bi trebalo da nam pokreti ruku idu ka gore, kako bi se postigla željena dužina.

Nakon toga, potrebno je da četkicom krenete sa unutrašnje strane trepavica, nanoseći maskaru dijagonalno prema spolja, kako bi se postigao oblik "stiletto" trepavica. Kada nanesete dovoljnu količinu maskare, trepavice bi trebalo da izgledaju duguljasto i istaknuto.

Ovaj trik u šminkanju se može koristiti i sa lažnim trepavicama, kojima on daje još dramatičniji izgled. Lažne trepavice se stavljaju na krajeve trepavica, kako bi se postigao željeni "stiletto" oblik.

"Stiletto" trepavice su odličan trik za sve žene koje žele da istaknu svoje oči i daju im neku posebnu draž. Ova tehnika nanošenja maskare može se koristiti za posebne prilike, kada želite da izgledate zavodljivo i privlačno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare