Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.10.2020.

18:00

Ibrahimović u svom stilu: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus

Na svoj jedinstven način, fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović pozvao je ljude da poštuju pravila u borbi protiv koronavirus..

Izvor: MT

Autor: MT

Ibrahimović u svom stilu: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus
Photo by Mark Runnacles/Getty Image

Ibrahimović je bio zaražen korona virusom prošlog meseca, ali se posledice toga ne vide pošto je po povratku na teren postigao četiri gola na tri utakmice.

"Virus me je izazvao i pobedio sam. Ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus", rekao je Ibrahimović u video snimku na svojoj Fejsbuk stranici koju prati 26 miliona ljudi.

"Koristite glavu, poštujte pravila. Fizička distanca i maske - uvek. Mi ćemo pobediti", dodao je Ibrahimović.

Taj video deo je kamanje Lombardije.

"Ideja o uključivanju Ibre pala mi je na pamet u noći derbija (protiv Intera). Zlatan se vratio na teren nakon što se oporavio i u tom trenutku sam pomislio da bi mogao da nam pomogne da lansiramo važnu poruku", rekao je guverner Lombardije Atilo Fontana.

"Odmah je prihvatio predlog i na tome mu zahvaljujem", dodao je on.

U Italiji i Lombardiji, regiji koja je nateže pogodjena virusom, povećava se broj zaraženih. Italija je juče prijavila rekord od skoro 25.000 novozaraženih korona virusom i 205 smrtnih slučajeva.

Vlada je zabranila večernji rad kafića i restorana i zatvorila teretane, bioskope i pozorišta. Milano je jedan od gradova u kojima je uveden noćni policijski čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve