Nova vest
Promo

Ponedeljak, 18.04.2022.

12:33

Idealan dan da rezervišeš mesto u Kataru, najveće kvote na svetu – Napoli, Midlzbro i Mitjiland

Počinje nova nedelja, a kladioci ne moraju da brinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Idealan dan da rezervišeš mesto u Kataru, najveće kvote na svetu – Napoli, Midlzbro i Mitjiland
Franco Romano/Alamy Live News

Ovog ponedeljka u ponudi ne manjka zanimljivih utakmica, te su bukmejkeri Mozzarta za danas bili široke ruke i ponudili najveće kvote na svetu kada su u pitanju tri meča. Po jedan iz italijanske Serije A, engleskog Čempionšipa i danske Superlige.

Možda i najzanimljiviju od te tri utakmice, između Napolija i Rome, možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija – Brazil.

NAPOLI - ROMA (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,00

Derbi 33. kola Serije A. Posle poraza od Fjorentine (3:2) u sred Napulja, Napoli je ostao sa znatno manjim šansama da osvoji titulu. Međutim, nada još postoji, lider Milan beži pet poena i ima meč više, a Inter, koji je odigrao isti broj utakmica, ima tri boda više. Samo što sada na stadion "Dijego Armando Maradona" stiže još jedan težak rival, Roma. Vučica se razigrala, pokazala je zube poslednjih nedelja i ne samo da je uspela da dogura do polufinala Lige konferencije, već se i u prvenstvu umešala za direktan plasman u Ligu šampiona. Izabranicima Žozea Murinja podno Vezuva je cilj da osvoje tri boda i tako iskoriste kiks Juventusa u subotu (odigra 1:1 sa Bolonjom). Roma u poslednjih 12 kola ima samo jedan poraz, onaj bezbolan od Bode/Glimta u prvom meču četvrtfinala Lige konferencije. Uzvratila je u četvrtak Norvežanima, savladala ih je sa 4:0. Jedini susret Vučice i Napolija ove sezone, u oktobru na Olimpiku, završen je 0:0. Tako je prekinuta serija Napolitanaca od tri uzastopna trijumfa nad Romom.

MIDLZBRO - HADERSFILD (PONEDELJAK, 13.30), KEC 1,95

Posle osam uzastopnih pobeda na svom terenu, Midlzbro je upao u krizu. Poslednja dva meča pred svojim navijačima je izgubio, od Fulama i Hala sa po 1:0, a potom je odigrao i 0:0 na gostovanju Bornmutu. Posle ta tri loša rezultata Boro je ispao sa pozicije koja vodi u plej-of. Sada mu šestoplasirani Šefild Junajted beži dva poena, doduše uz to ima i meč više. Hadersfild na Riversajdu takođe želi trijumf, pošto je posle serije Bornmutovih loših rezultata prišao drugoplasiranim Trešnjicama na četiri boda zaostatka. Mala je šansa da će se zaista i probiti do pozicije koja vodi direktno u Premijer ligu, pošto Bornmut ima dva meča manje, ali Terijeri će probati da urade ono što je do njih i da trijumfuju na preostale četiri utakmice. Oba prošlogodišnja susreta pripala su Midlzbrou sa istim rezultatom, po 2:1. U okviru ove sezone izabranici Krisa Vajldera su slavili krajem novembra, pošto su u Hadersfildu stekli dva gola prednosti već posle 23 minuta. Dvostruki strelac je tada bio Dankan Vatmor. Hadersfild je tek u nadoknadi drugog poluvremena ublažio poraz.

MITJILAND - OLBORG (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,85

Vratila se nada među fudbalerima Mitjilanda da ipak mogu do titule. Posle neočekivanog poraza Kopenhagena u prošlom kolu od Silkeborga, Vukovi su opet prišli na šest bodova zaostatka, sedam kola pre kraja takmičenja. Zato im je danas posebno važno da savladaju Olborg, te da tako nastave da vrše pritisak za liderom. Delovalo je da je šampionska trka gotova posle pobede Kopenhagena nad Midtjilandom (1:0) pre osam dana, ali je Silkeborg rasplamsao borbu. Vodeća dva tima će se sastati još jednom u plej-ofu, tako da je sve otvoreno. Međutim, Alborg je došao u Herning sa ambicijom da pobedi. Tri boda danas bi ga značajno približila poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto mu Midtjiland trenutno beži četiri poena. Ove sezone su se oni sastali već tri puta, a videli smo svaki od mogućih ishoda. Prvo je u julu Midtjiland kao gost upisao prvenstvenu pobedu sa 1:0, a potom je u oktobru u Kupu Danske uspeo da slavi tek posle produžetaka, sa 3:1. Osvetio se Olborg za to u februaru, trijumfovao je u Herningu sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.

---------------

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Promo

B92, sport i tačka!

Za sve sportske fanatike sledi vest koja će odjeknuti. Slušajući vaše želje, sportske vesti od sada su dostupne na novoj adresi – B92.sport.

B92.sport

0:00

17 d

U fokusu

Vidi sve