Nova vest
Promo

Sreda, 22.06.2022.

13:20

Povratak Helsinkija na pobednički put za najveću kvotu na svetu

Mozzart nudi najjači koeficijent i na slavlje Starta.

Izvor: B92

Autor:B92

Povratak Helsinkija na pobednički put za najveću kvotu na svetu
Fudbaleri Helsinkija (Foto: Profimedia)

Mesec nešto slabijeg fudbalskog programa se bliži kraju, a pred vama su ove srede dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima šampionata Finske i Kupa Norveške gde se kriju najveći koeficijenti. Aktuelni prvak zemlje hiljadu jezera Helsinki ide u goste Marijehamnu posle kiksa u prošlom kolu kojim je izgubio čelo tabele i juri povratak na pobednički put, dok se drugoligaš Start bori protiv trećeligaša Arendala za plasman u šesnaestinu finala najmasovnijeg takmičenja u Norveškoj. Meč iz Finske možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

MARIJEHAMN - HELSINKI (SREDA, 18.00), DVOJKA 1,60

Marijehamn je na pretposlednjoj poziciji na tabeli Veikauslige sa sedam osvojenih bodova. Ekipa je skoro sve bodove sakupila na svom stadionu, dok na gostovanju ima samo jedan remi u pet kola. Pored toga, Marijehamn postiže manje od gola u proseku po utakmici. U prethodnom kolu poražen je od Hake (2:3). Helsinki je do sada sakupio 26 poena i zauzima drugo mesto sa KuPS-om, samo usled slabije gol-razlike. Prvak je sigurniji na gostovanjima i još nije izgubio na strani, pošto je primio samo jedan gol u šest utakmica. Na svom terenu, finski gigant je već devet puta vadio loptu iz svoje mreže, iako je postigao 11 golova. HJK je pre četiri dana senzacionalno izgubio od Oulua kod kuće sa minimalnih 0:1.

ARENDAL - START (SREDA, 18.00), DVOJKA 1,70

Jedan do najjačih timova trećeg ranga Norveške sukobljava se danas sa kandidatom za promociju u Elitseriju u borbi za plasman u šesnaestinu finala Kupa. Arendal je u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima, zauzima drugo mesto u ligi i na dobrom je putu da makar izbori doigravanje za proboj u drugu ligu. S druge strane, Start je osmoplasiran u drugoj ligi i nadomak je zone plej-ofa, ali mu ni direktna mesta za elitu nisu daleko. Ipak, nešto je usporio proteklih sedmica i već četiri susreta je bez slavlja. Na njima je samo jednom poražen, a pre tri dana je kod kuće igrao bez golova sa Stabekom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve