On je najpoznatiji donator: Dobio osmoro dece za manje od 4 meseca

Drago mu je što može da pomogne.

Petak, 31.07.2015.

15:45

Izvor: srbijadanas

Default images
foto: screenshot

Podeli:

Osmo dete Kenzija Kilpatrika je rođeno 21. jula 2015. Ipak, ovaj dvadesetšestogodišnjak neće imati nikakvu ulogu u odgoju tog deteta, kao ni kod preostalih sedam.

Kenzi je postao najpoznatiji britanski, nezavisni donator sperme. Do sada je napravio tri ćerke i pet sinova, od kojih je jedan par blizanaca, a dvoje je još uvek na putu. Dakle, kada se i oni rode, Kenzi će ukupno imati desetoro dece koje je dobio za manje od četiri meseca.

Kenzi je homoseksualnog opredeljenja, a do sada je pomogao devetoro lezbijskih parova i jednom heteroseksualnom, da dobiju dete. Kako kaže, ne prihvata nikakvu novčanu nadoknadu, osim putnih troškova, a ljude koji žele decu bira preko Fejsbuka.

Prethodno obavi proveru parova, kako bi znao da li su oni pogodni za roditelje. Jednom ga je kontaktirala žena koja je bila hendikepirana i primala je socijalnu pomoć, ali ju je odbio - kako kaže, nije mogao da stavi dete u takvu situaciju. Svaki put pred donaciju prolazi kroz zdravstvenu kontrolu, prvenstveno kako bi parovi bili sigurni da je sve u redu.

Ne plaši se da će sva ta deca jednog dana poželeti da ga upoznaju, čak naprotiv, za njih su njegova vrata uvek otvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare