Nastavnica predatorka zlostavljala đaka, molila ga da pobegnu zajedno

Kerolin Berimen iz Mančestera, dva meseca je konstantno zlostavljala duplo mlađeg učenika iz škole "Abraham Mos Komjuniti" u kojoj je predavala, a uprkos tome što je i psihički naštetila dečaku, ona je izbegla zatvorsku kaznu.

Utorak, 29.09.2015.

12:52

Izvor: B92

Default images
facebook/CarolineBerriman

Podeli:

Dečak koji je bio žrtva zlostavljanja je bio besan kada je čuo za sudijsku presudu, navodeći da se njihova veza toliko zakomplikovala, da ga je njena dvogodišnja ćerka nazivala "tatom".

"Sve je počelo tako što mi je tražila broj telefona preko Fejsbuka. Potom smo išli u vožnje i bioskop. Konstantno smo se dopisivali i jednog vikenda me je pozvala kod sebe", priča ovaj momak.

On je istakao kako je ubrzo sve postalo znatno ozbiljnije, pa je odlučio da ispriča bratu sve što se desilo.

"Dok smo pričali, čula nas je i moja majka koja je odmah pozvala socijalnu službu. Kerolin me je nazvala sutradan i pitala me da pobegnemo iz grada sa njenom ćerkom. Odbio sam to".

Profesorka je ubrzo uhapšena, ali je njen slučaj odbačen usled bolesti optužene. Sudija ju je osudio na 250 sati društvenog rada, a izgubila je posao u školi. Njoj je izrečena i zabrana prilaska ali i kontakta sa zlostavljanim dečakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.