Ova fotografija je slatka, ali priča koja se zapravo krije iza nje će vas oduševiti

Rebeka Garvison je morala da leti sa svojom bebicom Rajli. Let sa novorođenčetom je sam po sebi stres...

Sreda, 30.09.2015.

10:21

Izvor: B92

Default images
facebook/RebeccaGarvison

Podeli:

Napokon, ne postoji mnogo toga što možete da uradite ako vaš zamotuljak počne da urla u avionu na 10.000 metara visine.

"Čim sam sela sa bebom u naručju primetila sam da me jedan par gleda popreko. Rajli je zaplakala, a avion još nije ni poleteo. Zamolela sam stjuardesu da se pomerim nekoliko sedišta unazad jer je bilo praznije", priča majka. Sela je pored Najfeše Miler.

Žena, potpuni stranac, je zamolila majku za dozvolu da proba da umiri bebu.

"Čim je ta žena uzela Rajli je prestala da kmeči. Odmah je zaspala i to u njenom krilu i ni suzu nije pustila dok nismo sleteli. Stalno sam se nudila da uzmem dete, a ona je govorila da to nije problem. Rekla mi je da joj je drago što to raid. Nešto neverovatno mi se desilo danas i nikada neću moći da pokažem koliko sam zahvalna", napisala je Rebeka u Fejsbuk statusu koji je uskoro počeo da se deli neverovatnom brzinom.

Status je potpisan jednom porukom:

"Nekada nećete znati koliko je vaš potez značio mojoj porodici. Mogli ste samo da okrenete očima i besnite kao i svi drugi, ali vi ste mi pomogli i brinuli o mojoj bebi. Dali ste mi da malo odmorim. Sve vreme su mi bile suze u očima dok sam gledala Rajli kako spava u vašem krilu. Nisam mogla da verujem da je neko toliko ljubazan prema nama. Puno vam hvala."

Rajli je bezbedno sletela zajedno sa svojom mamom, a fina žena im je čak pomogla da se iskrcaju. Nije ni znala da će njen gest postati jedna od najpoznatijih priča na internetu danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare