Ekstremna mršavost Anđeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione

Njegova priča oduševila je i dirnula mnoge ljude pravo u srce, a verovatno će i vas.

Četvrtak, 28.04.2016.

09:31

Izvor: stil.kurir.rs

Ekstremna mršavost Anđeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione
foto: Splash

Podeli:

Nakon šuškanja da se razvode zbog prevara i jedne i druge strane, šokantnih fotografije glumice koja je postala kostur, nagađanja da boluje od neizlečivih bolesti, vesti o glumačkom paru Anđelini Džoli i Bredu Pitu naprosto su utihnule.

Međutim, sada su u javnost isplivale nove informacije - da se par ne razvodi, da je kriza prevaziđena, da se zauvek sele iz poročnog Los Anđelesa i da su srećniji i vole se više nego ikad, prenosi Dejli mejl.

To potvrđuje i Bredova izjava o njegovoj supruzi, a naslućuje se i uzrok njene iznenadne preterane mršavosti.

Njegova priča oduševila je i dirnula mnoge ljude pravo u srce, a verovatno će i vas:

*ALT

"Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problemna na poslu, u privatnom životu, sa decom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boleli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspada. Od njene lepote ostala je samo senka. Imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu.

A onda sam odlučio da nešto uradim. Na kraju krajeva, pored mene je bila najlepša žena sveta. Bila je svetski idol lepote i srećan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje.

*ALT

Počeo sam da je obasipam cvećem, poljupcima, komplimentima. Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živeo sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspelo je.

Procvetala je. Volela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio - Žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati - ljubav", rekao je Bred i rasplakao milione ljudi.

Izvor: stil.kurir.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.