Moguće je! Zatrudnela posle oralnog seksa, pa rodila iako nema vaginu

Trudnoća je i posle oralnog seksa moguća. Doduše, spada u kategoriju čiste teorije, ali petnaestogodišnja pacijentkinja doktora Brajana Stajksnera iz Atlantik sitija je zatrudnela na ovaj način.

Četvrtak, 27.04.2017.

09:45

Izvor: Super žena

Moguće je! Zatrudnela posle oralnog seksa, pa rodila iako nema vaginu
Foto: Getty

Podeli:

Naime, devojka je zatražila pomoć lekara kad je osetila snažne bolove u stomaku. Tadaje na pregledu otkrila da je trudna.

A 278 dana pre toga (prosečna trudnoća traje 280 dana) završila je u bolnici zbog uboda nožem jer je njen dečko napao pošto je uhvatio tokom oralnog seksa sa njegovim prijateljem. Ceo slučaj je još šokantniji, jer devojka nema vaginu zbog retkog genetskog poremećaja, piše "ABC News".

Devojka se porodila carskim rezom.

"Najlogičnije objašnjenje ove trudnoće je da je sperma dobila pristup reproduktivnim organima putem oštećenog gastrointestinalnog trakta", napisali su doktori u jedom članku u Britanskim dnevniku opstetricije i ginekologije uz konstataciju da je to bio "neverovatan sled slučajnosti".

Još jedan bizaran slučaj zabežen je kod istog doktora koji je zabeležio trudnoću jedne žene posle analnog seksa, piše "Independent". Naime, pacijentkinja je imala retku bolest zbog koje joj se vagina i anus nisu razvili normalno i nisu se podelili.

Iako je bila na operaciji, nije joj pomoglo, a lekari su napravili kobnu grešku i spojili su joj matericu i anus.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.