Ne ignorišite ovaj simptom: "Zbog seksa sam završila u invalidskim kolicima"

Lusinda Alen je zbog višestrukih orgazama tokom seksa sa svojim mužem doživela tragičnu sudbinu. Danas je ona u invalidskim kolicima, jer je nekoliko trenutaka nakon što je doživela drugi orgazam osetila snažnu glavobolju, došlo je do krvarenja u mozgu, a zatim i komplikacija.

Sudbine | Super žena |
Podeli

U to je vreme Lusinda je bila u šestom mesecu trudnoće, a lekari su je stavili u indukovanu komu posle niza moždanih udara zbog kojih joj je danas paralizovana leva strana tela od struka naniže.

Srećom njena ćerka Meri Alis rodila se potpuno zdrava.

Lusinda sada želi da upozori druge na takozvane "munjevite" glavobolje koje pogađaju brojne žene tokom i posle seksa.

"Srećna sam što sam i dalje tu. Ono što sam preživela ne bih poželela nikome. Moj neurohirurg veruje da imam kongenitalnu abnormalnost u krvnim sudovima i da je to uzrokovano glavoboljom posle orgazma. Mislila sam da je to normalno, a ispostavilo se da sam bila na putu da mi krvni sudovi iskrvare u mozgu", rekla je Lusinda za "Mirror".

Ona kaže i da je u to vreme vrlo vodil aračuna o svom zdravlju, krvnom pritisku posebno.

"Svaki dan sam proveravala pritisak, a jedne subote bio je nizak. Vratila sam se u krevet kod muža, jedna stvar je vodila drugoj, a posle drugog orgazma osetila sam dobro poznat bol iznad desnog oka. Obično to ne traje dugo, ali ovog puta nije prolazio, a ja sam vrištala u agoniji", ispričala je.

Hitna pomoć je brzo stigla, i počela je borba. Posle šest dana probudila se iz kome, u kojoj je bila dok je njeno telo preživelo pet moždanih udara.

Uskoro je shvatila da ne oseća levu stranu tela i lice joj je utrnulo.

"Nisam mogla da verujem kad mi je medicinske sestra ispričala što se dogodilo. Tri meseca kasnije carskim rezom rodila sam ćerku. Bio je to gorko-sladak trenutak. Nisam mogla da je držim. Stavili su mi je u desnu ruku. Kad smo došle kući bila sam tužna što sam izgubila staru sebe, nisam bila majka kakva sam maštala da ću biti", opisala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu