Milionerka otišla na podizanje zadnjice, a vratila se sa unakaženim licem

Dvadesetjednogodišnja Džejn Park iz Ediburga je rešila da podigne zadnjicu brazilskom metodom, a ovaj estetski zahvat je doslovno uništio njeno lice.

Četvrtak, 29.06.2017.

10:35

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Pre četiri godine, Džejn Park postala je najmlađa dobitnica lutrije EuroMillions u Engleskoj.

Sa samo 17 godina, osvojila je million funti, a ogromnu sumu novca je počela da troši na hirove koji su svakog dana sve više rasli.

Pored kupovine automobila i skupocenih letovanja, Džejn je rešila da uradi brazilsko podizanje zadnjice, a zbog ove operacije otputovala je u Tursku.

Poseta estetskog hirurga pretvorila se u pravi pakao jer je mlada milionerka dobila jaku alergijsku reakciju, a anestezija je ostavila užasne posledice na njenom licu.

Kako je poznato, lekari su rekli Džejn da će se otok vremenom povući, ali ona je i dalje izbezumljena i ne može da prihvati činjenicu da je unakažena.

Kada je prvi put stala ispred ogledala bila je zgranuta, a svoj novi izgled je uporedila sa moždanim udarom.

Lice je postepeno počelo da se vraća u normalu, a ona i dalje planira nove vidove zabave koji bi mogli da joj ulepšaju život.

Kako je poznato, od 17. godine Džejn je potošila oko 50.000 funti na razne kozmetičke tretmane i operacije. Od svog bogatstva, kupila je automobile "Range Rover", sezonske karte za utakmice omiljenog fudbalskog kluba, a pozamašna suma je potrošena za odmor na Ibici za sebe i prijatelje.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.