Zovu je živom lutkom: Zbog neverovatne lepote, ne mogu da veruju da je stvarna

Zahvaljući svom izgledu, manekenka Daki Tot je postala prava Internet senzacija.

Petak, 30.06.2017.

12:34

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Mnoge žene danas uz pomoć estetske hirurgije pokušavaju da postignu lepotu nalik Kim Kardašijan, Anđelinie Džoli, Ivanki Tramp, ali i Barbi, što je bio slučaj više puta.

Ipak, postoje i one dame koje je priroda nagradila neopisivom lepotom, a jedna od njih je australijsko-sudanska manekenka Daki Tot.

Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica, ova tamnoputa lepotica neodoljivo podseća na lutku koju smo svi mi obožavali u detinjstvu.

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Ona je slavu stekla kada se pojavila u jednom takmičenju za modele, a ovih dana se našla u medijima zahvaljujući fotografiji koju je objavila na internetu, a na kojoj izgleda identično kao Barbi.

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Nakon postavljanja fotke na Tviteru, korisnici ove društvene mreže su počeli da joj ostavljaju komentare: "Mislio sam da je lutka", "Ne verujem da je stvarna, dok je ne vidim uživo", "Jesi li ti čovek?"

Lepa manekenka je već navikla na ove i slične komentare, te ističu da joj ne smetaju i da voli često da se našali na svoj račun.

Kako vam se sviđa Daki?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.