Parovi, vodite računa: Devojka je umrla zbog onog što joj je dečko uradio tokom seksa

Najobičnija igra u krevetu je odvela Keti Vidovson u smrt…

Utorak, 25.07.2017.

12:36

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Dvadesettrogodišnja Keti Vidovson je otišla u bolnicu, odmah nakon što je povredila levi zglob tokom seksa.

Ne sluteći da je reč o ozbiljnoj stvari, a ne o povredi, doktori su joj propisali uobičajene lekove protiv bolova i poslali je kući.

Već sledećeg dana Keti nije mogla da pomeri ruku koja je skroz pocrnela.

Porodica je odmah pozvala hitnu pomoć, ali nažalost ona je u kolima doživela srčani udar, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Pri kasnijoj obdukciji, ustanovljeno je da je Vidovsonova preminula zbog bakterije koja napada ljudsko meso i izjeda ga.

Bolest se može dobiti kroz malu posekotinu na koži, a veoma brzo se razvija.

Nakon njene smrti, vest je odjeknula u medijima, a Ketin dečko Den je priznao da je vezao devojku tokom seksa, dan pre smrti.

"Ne sećam se šta se tačno desilo. Nismo to ranije radili. Izgubio sam najbolju verenicu, a lekari kažu da je to zbog vezivanja. Ja sam u šoku, ne mogu to da oprostim sebi", rekao je on.

Posebno revoltirana je bila njena mama Triša, koja je krivicu svalila na lekare.

"Ona je bila vezana, ali bili su ljubavni par i to je njihova stvar šta rade iza zatvorenih vrata. Sledećeg dana joj je ruka izgledala užasno. Din je fotografisao njenu ruku i odmah su pozvali hitnu pomoć. Na njenom palcu nalazila se crna mrlja i mi mislimo da je to uzrok", istakla je ona.

Na kraju su se oglasili i lekari, koji su istakli da postoje tri stvari koje su mogle da izazovu smrt. Porodica žrtve razmišlja o pokretanju pravnog postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.