Ima najveće grudi u Evropi, sada želi da izbalansira svoje telo

Martina Big, stjuardesa iz Nemačke, sanjala je da postane "egzotična Barbika". Brojnim estetskim zahvatima i odlascima u solarijum to je i postigla, a sada ima nove ideje.

Nedelja, 30.07.2017.

10:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Martina ima najveće grudi u Evropi, a uz njih mora da ima i zadnjicu iste veličine.

To je za nju sledeći "estetski" korak. Zato je rešila da uz podršku dečka i menadžera Majkla ode do Los Anđelesa i učestvuje u emiiji "Botched", koja se bavi promašajima u estetskoj hirurgiji. Martina je, naime, nedavno išla na liposukciju i mast iz struka prebacila u kolena.

Međutim, to nije ispalo kako se nadala, pa Martina smatra da će ponovo dobiti "izbalansirano telo" ako mu doda i ogromnu zadnjicu.

Šokirani lekari su joj za početak stavili silikone veličine koje želi u hulahop, kako bi dobila osećaj i svest o tome šta planira da uradi sebi.

Naterali su je da malo prošeta po ordinaciji, a ona je tada shvatila da joj je ideja katastrofalna i da neće moći da ispuni svoju fantaziju.

Martina je za sada odustala od ogromnih silikona, ali će uskoro sigurno naći način da "izbalansira telo".

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare