Nju tražio ceo svet: Bila striptizeta, sada veštičarenjem budi seksualnu želju i dovodi do vrhunca

Šejni Meri sa Novog Zelanda nekadašnja je striptizeta i plesačica egzotičnih plesova. Prešla je u polje veštičarenja, nakon što je otkrila da njeni klijenti žele dublju povezanost. Sada širom Australije uči seksualnim veštinama i otkriva čarolije poboljšanja orgazma. Posao razvija i u Amsterdamu, Londonu, Berlinu...

Sudbine | Super žena |
Podeli

2 days of filming THE MAGIC OF EROTIC DANCE

A post shared by SHANEY MARIE (@shaneymarie_sexwitch) on

Ovi obredni tretmani podrazumevaju: treniranje lice u lice, kao i konsultacije preko "Skajpa". Najčešće pomoć traže muškarci od 20 do 70 godina. Inače, Šejni sebe definiše kao ekoseksulanu- ona je u stanju da iz vetra koji dune preko kože izazove vrhunac zadovoljstva.

Šejni tvrdi da veštičarenje može povećati zadovoljstvo i da je to jedna od najvećih sila koje se mogu iskusiti.

Nekadašnja striptizeta danas živi od podučavanja parova paganskim seksualnim veštinama, koje podrazumevaju veštinu pojačavanja orgazma. Njena delatnost nije ograničena polom, ona kaže da seksualno veštičarenje podrazumeva stare paganske veštine da bi se otključali seksualni putevi koji donose veće zadovoljstvo.

"Muškarci su bili u potrazi za dubljom povezanošću. Čitala sam da su ranije kada su postojali hramovi muškarci od erotskih plesača tražili savete i isceljenje", priča.

Šejna kaže da su njene usluge pokazale uspeh i kod osoba koje su bile žrtve depresije i trauma jer oslobađanje spiritualnih puteva leči traume.

Moderni striptiz klubovi su moćna igra.

Muškarcima su žene objekti, a one od njih uzimaju novac. To više nije mesto ljubavi, smatra Šejna, koja je odlučila da to promeni. Duhovna sfera je, kaže, najbolji način da se ponovo povežemo sa erotskim.

Njeni klijenti uče rituale kao što su moilitve na oltarima ljubavi, erotski plesovi, kao i uobičajene seksualne i kristalne igračke koje dvode do orgazmičnog doživljaja. Ona takođe baca i čini, takozvanu seksualnu magiju, koja će dopreti do osobe i daće joj seksualno zadovoljstvo.

Pročitajte još:

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 322 sledeca idi na stranu