Udala se za samu sebe, pa poručila: Moja sreća ne zavisi od muškarca

Četvrtak, 28.09.2017.

13:07

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Četrdesetogodišnja Laura Mesi, fitnes-instruktorka i vlogerka, prošle nedelje je organizovala svadbu na kojoj se udala za samu sebe.

Glamurozna proslava je ispratila sva obeležja klasičnog venčanja, te je Laura nosila romantičnu belu venčanicu, imala je tortu na tri sprata i 70 gostiju.

Laura veruje da je prva žena iz ove zemlje koja je obavila ovakvu vrstu venčanja, a kaže da joj je ideja samovenčavanja došla pre dve godine, nakon što je raskinula 12-godišnju vezu.

Mlada je potom dala izjavu za italijanski list La Repubblica:

Rekla sam svojoj familiji i prijateljima ako ne nađem svoju srodnu dušu, kada napunim 40 godina, udaću se za samu sebe.

A post shared by Laura Mesi (@lauramesi) on

Tada je saopštila da ne odbacuje mogućnost da jednog dana ponovo pronađe ljubav, ali da svakako može da živi bajku bez princa.

Ako u budućnosti pronađem muškarca sa kojim bih gradila budućnost, biću srećna, ali moja srećna ne zavisi od njega, dodala je.

Mesi je takođe za ovaj mediji otkrila da je uložila više od 10.000 evra za svoju svadbu, a troškove će moći da pokrije zahvaljujući poklonima koji su joj doneli gosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.