Melanija, dvojka si: Nova prva dama pleni svojim kreacijama

Andrej Babiš ili kako ga mediji neretko nazivaju "češki Tramp" novi je prvi čovek Češke. Osim po novcu, mediji za porede sa Trampom zbog- atraktivne i mlađe supruge. "Njegova Melanija" zove se Monika.

Sudbine | Super žena |
Podeli

New job😜👼🤷‍♀️ #farmacapihnizdo #aupair #Lilly💕 #sundaysbest

A post shared by Mona (@monikababisova) on

Oboje imaju brakove iza sebe. U jednom od intervjua ona je otkrila da je sadašnjeg supruga upoznala dok je bio partner u firmi u kojoj je ona radila kao sekretarica. Ubrzo je usledila večera u Pragu, a sa romansom su sačekali.

Monika Babišova ima 42 godine i bavi se dizajnom enterijera. Ima dvoje dece. Sa Andrejem je zajedno 23 godine, a tek 29. juna, par je izgovorio sudbonosno "da".

Glamurozno venčanje upriličeno je za 200 gostiju.

"Deca su želela da se venčamo. Nakon 23 godine, mislim da je to sasvim normalno. Ili da se rastanemo. Ili brak ili raskid, a za to nemamo razloga", rekla je i dodala da medeni mesec nisu planirali jer Andrej nema vremena.

Babiš je bogatstvo stekao u poljoprivredi i medijima. Njegovo bogatstvo "Forbs" je procenio na 4,1 milijardu dolara.

Monika kaže i daje navikla da je gledaju kao "sponzorušu", jer je on stariji dvadeset godina od nje.

Prevazišla je te poglede, osude i uživa u njihovoj zajednici. Kaže da ne troši novac nemilice i često "kombinuje skupe komade sa jeftinim".

Ona obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Mediji, pak, pišu da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vredim po nekoliko desetina hiljada evra, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.

Amalfi💖🌸

A post shared by Mona (@monikababisova) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 314 sledeca idi na stranu