Manekenku mladić polio kiselinom: Više ne želi da se krije

Studentkinja Rešam Kan sa svojim rođakom krenula je na proslavu 21. rođendana, kada je kroz prozor njihovih mladić ubacio kiselinu. Oboje su ostavljeni sa opekotinama koje su im potpuno promenile lični opis. Prijatelji su prikupljali pomoć za nju, a Rešam je podelila fotografije svog novog izgleda.

Ponedeljak, 30.10.2017.

11:05

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

6/10

A post shared by Resham Khan (@reshkhan_) on

Rešam nije posustala. Na njenim profilima na društvenim mrežama osvanule su fotografije prelepog lica, uz poruku: "Vreme je da prestanem da se skrivam".

Rešam je ovom objavom izazvala reakcije više hiljada pratilaca. Svi su bili oduševljeni njenom snagom da prevaziđe teške trenutke, svima je poslužila kao ohrabrenje za sve nevolje.

Rešam, inače model, objavila je fotografije na kojima pozira u egzotičnoj indijskoj odeći, a njena lepota tako je još više došla do izražaja.

Rešam je posle nesreće u kojoj je gledala kako njena odeća gori, i nakon koje se susrela sa strašnim bolom od opekotina, bila potpuno razorena, mislila je da više nikada neće izgledati isto. Posle toga njeni prijatelji postavljali su njene forografije na "GoFundMe" stranu da bi pokrili tretmane njenog lečenja.

I walk over things I used to trip over. X

A post shared by Resham Khan (@reshkhan_) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare