Promešena tema ili pun pogodak? Ugojila se 25 kilograma i otkrila sreću

Dok jedne kubure sa viškom, ova dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Notingema je odlučila da ne pazi šta jede, da prestane da bude isfrustrirana zbog svake kalorije koju unese. Alis Boniton je odustala od dijeta, otvorila je svoj nalog na Instagramu i pokazala svoj razvojni put. Ugojila se 25 kilograma i kaže da je konačno srećna.

Nedelja, 03.12.2017.

09:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Alis je imala 57 kilograma kada je donela odluku. Bilo je potrebno svega 18 meseci da od vitke devojke postane plus sajz model. Kako piše "Dejli mejl" njena porodica je ponosna zbog ove njene odluke.

Fitting room lighting highlighting the stretchies on my thighs ❤️🍑 we all got them baby, don't shame me for being human!

Објава коју дели Aliss Bonython (@alissbonyt) дана

"Moja porodica je ponosna time kako sam promenila život jer sam se godinama borila s poremećajima u ishrani. Zahvalni su jer sam pronašla sreću", objašnjava Alis koja je i sama presrećna što je prekinula dugi niz godina izgladnjivanja da bi mogla da nosi odeću koja joj se dopadala.

Ona je postala i jutjuberka koja uspešno promoviše pozitivan stav prema svi oblicima tela i podstiče žene da prihvate sebe bez obzira na konfekcijski broj. "Nekada sam prezirala svoje noge, a sada uživam da ih pokazujem na društvenim mrežama", rekla je Alis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.