Često "listate" Instagram? Ovu ženu je to koštalo braka

Lepa Julija, bivša manekenka, a sada dečji stomatolog, jutro često započne uz kafu i listajući Instagram. Kao i svakog jutra, i tog je tako započela dan. Ali je baš tog jutra među zanimljivim slikama na profilu nepoznate žene videla sliku pogleda iz svoje spavaće sobe.

Ponedeljak, 04.12.2017.

13:31

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Julija Agranovič iz Sankt Peterburga je na profilu Vlade Abramovič pronašla sliku iz svog stana, i to iz spavaće sobe. Zatim je među objavama pronašla i slike svog supruga Nazara Grinka.

On je na početku sve poricao, tvrdeći da Vlada nije njegova ljubavnica, već devojka njegovog prijatelja koji je s njom svratio na piće pre odlaska u bioskop. Pokušavao je da se opravda, ali je njegova žena bila odlučna:

"Goste vodiš u kuhinju i ponudiš ih čajem, a ne u spavaću sobu", odgovorila je Julija, koja je odmah potom prozvala i ljubavnicu napisavši joj u komentaru ispod objave:

"Lep pogled iz spavaće sobe mog muža."

Kasnije se ispostavilo da je njen suprug imao nekoliko ljubavnica, ali je tvrdio da nikad nije bio mentalno neveran i da je svakoj ljubavnici dao do znanja da je oženjen.

"Odlična mi je ova fraza o mentalnoj vernosti", rekla je Julija, kojoj su se nakon ovog otkrića javile i druge muževe ljubavnice.

Kaže da je među njima bilo raznih devojaka, od onih koje nisu znale da je oženjen, do onih drskih koje su govorile da je sve bilo njegova inicijativa i moj propust.

Posle svega lepa Julija je odlučila da stavi tačku na svoj brak.

"Ako pronađe ženu koja je spremna da ga prihvati takvog ja im želim svu sreća. A ja sam srećna što sam sve otkrila pre nego što sam zatrudnela, jer smo imalu u planu proširenje porodice", rekla je Julija.

К слову о моем посте о свадьбах и свадебных платьях))😬 Да, #ящитаю, что свадьба - самое глупое и не окупаемое вложение🤷🏻‍♀️ показуха перед друзьями и родственниками как дорого-богато вы можете отпраздновать это событие))💃🏻🕺🏻 помню, как многие знакомые (у меня таких -надцать пар👫) брали сумасшедшие кредиты на 2-3 года, чтоб оплатить такой праздник (который только раз в жизни случается😂😂😂🤦🏻‍♀️), гуляли, отмечали)) лакшери красиво😏 а спустя пол года разводились в такой ругани, что единственным связующим их звеном оставался тот самый взятый кредит на торжество🤦🏻‍♀️ лично я предпочитаю переходить сразу к свадебному путешествию✈️🏝впечатлений и отдыха только для двоих на несколько недель🤗 это же ваш праздник, а не накрытый стол, пьяный тамада и сытые 300 гостей)) ну или лучше годовой запас жвачки купить)) всяко полезнее и приятнее✌🏼 #ящитаю🤷🏻‍♀️ После своей публикации получила парочку нравоучений от жён со стажем (1 месяц)😂🤦🏻‍♀️, благо, после того, как сделала свой профиль закрытым, 💩 стало меньше))😄 В который раз убедилась, что люди видят то, что хотят видеть🤦🏻‍♀️ о себе узнала, что замуж по расчёту вышла😄👍🏼 наверное, вариант «по залету» почти за два года брака без наличия живота и ребёнка опровергся автоматически😂😂

A post shared by Юлия Агранович (@agranovych) on

В смысле я не самое лучшее, что случилось в твоей жизни⁉️😂😂😂😂😂

A post shared by Юлия Агранович (@agranovych) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.