Sara je morala da operiše grudi, dobila "balone", izgubila posao

"Plejbojeva" zečica Sara Haris je imala grudi prirodne veličine C, a onda su ih doktori povećali do DD veličine. Sve je počelo zbog izraslina koje su se pojavile na grudima, a sa njima i zdravstveni problemi.

Utorak, 12.12.2017.

09:08

Izvor: Super žena

Sara je morala da operiše grudi, dobila
Foto: Getty

Podeli:

Česte dijete, gladovanje i prejedanje ostavili su traga na Sarinom zdravlju. Zbog ovih navika završila je u velikim problemima sa grudnim tkivom. Pojavila joj se izraslina na jednoj dojci i morala je na hitnu operaciju, jer su se lekari bojali da je tkivo kancerogeno.

Pošto je Sara trebalo da ima slikanje za "Plejboj" i to samo nekoliko dana nakon operacije, doktori su morali da joj povećaju grudi da bi ih zapravo izjednačili.

"Nisam mogla da se pojavim na jednom takvom snimanju sa dojkama različitih veličina. Želela sam da ih oblikuju onako kao što su bile, ali niko mi nije izmerio obim. Izraslina je uklonjena, ali sadašnji implantati su preveliki za moj grudni koš", rekla je lepotica.

Umesto veličine C, Sara je završila sa duplim D. Odmah su joj ukinuta snimanja za elegantne editorijale jer su ogromne grudi delovale vulgarno.

"Glavni cilj mi je da što pre odem na operaciju, jer trpim i velike bolove u grudima. I želim da konačno povratim samopouzdanje koje sam izgubila zbog njih", zaključuje Sara i upozorava sve devojke koliko nepravilna ishrana može da utiče negativno na njihove živote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare