Bila je supermodel i milionerka, a onda je završila u domu za beskućnike

Za nju kažu da je imala svet po nogama. Austalijska lepotica Zipora Malka se nekada bavila modelingom i glumom, ali je zbog sumanutog trošenja novca na garderobu, izlaske i ljubavnike, završila na ulici. Danas vodi veoma težak život.

Petak, 29.12.2017.

10:52

Izvor: Super žena

Bila je supermodel i milionerka, a onda je završila u domu za beskućnike
Foto: Getty

Podeli:

Australijska manekenka i glumica Zipora Malka, poznata kao Kejt Fišer, pre dvadeset godina je bila uspešna manekenka. Zaradila je milione, ali je zbog neskromnog života, koji je uključivao skupa putovanja, noćni život i garderobu, prokockala sav novac.

Nakon što je radila kao top-model početkom devedesetih, Zipora je dobila I ulogu u filmu "Sirene", te je glumila rame uz rame sa holivudskim glumcem Hjuom Grantom. Ova romantična komedija je doživela veliki uspeh, a Kejt donela ogromnu slavu.

*ALT

Godine 1986, udala se za milijardera Džejmsa Perkara, sa kojim se 12 godina kasnije rastala. Nakon kraha braka, uživala je u ogromnom novcu i njegovoj imovini u Los Anđelesu.

"Džejms i ja smo se zabavljali tri godine, a verili smo se 1997. Međutim, ubrzo smo počeli da se svađamo i raskinuli smo godinu dana kasnije. To me je mnogo pogodilo", kazala je Malka u jednom intervjuu.

*ALT

Kao njena fatalna greška navodi se ljubavnik koji ju je iskoristio, opelješio I pobegao. Noseći se teško sa tom situacijom, manekenka se vratila u rodnu Australiju, gde se osamila i počela da vodi totalno drugačiji život. Zbog loših odnosa sa majkom, završila je na ulici, a potom u domu za beskućnike.

Kako je poznato u medijima, ona je pronašla novog dečka i radi kao medicinska sestra, što joj daje prihode od 400 dolara mesečno.

"Te trenutke slave i uspeha sam protraćila. Kad gledam stare fotografije, pomislim: "Imala sam svet pod nogama, ali to nisam znala. Nisam cenila sebe. Kakva šteta", iskreno je rekla.

Evo kako Malika izgleda danas...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.