Novi detalji tragedije: Dečko joj se ubio neposredno pred rođendan

Smrti porno glumice Olivie Nove prethodila je jedna tragedija. Za to se saznalo tek juče, kada su britanski mediji objavili da je njen momak umro krajem novembra.

Četvrtak, 11.01.2018.

10:40

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Tragična sudbina Olivie Nove je samo epilog njenog nesrećnog života. Sa 12 godina počela je da se bavi manekenstvom, a od ove godine je počela i da snima filmove za odrasle. Bila je vezi sa momkom čije je ime krila, ali je Leksi Rous Ford, kako joj je bilo pravo ime, javno govorila u decembru o svom gubitku, tragediji i svojim osećanjima. Čak se branila i od nekih napada na društvenim mrežama, u kojima su je prozivali da je "uništivač života". "Moj momak se ubio dva dana pre mog rođendana u aprilu", bilo je sve što je napisala o celom slučaju. Kada se desila tragedija poručila je preko društvenih mreža: "Počivaj u miru, ljubavi. Juče smo se mazili u krevetu, gledali filmove, jeli picu... Nisam spremna da se oprostimo". Sada kada je i Olivia preminula, a čiju smrt još ispituju njena školska drugarica je o njoj rekla: "Volela je da peva i da se zabavlja gde god da ide i šta god da radi. Nije imala sreće, uvek joj je bilo teško u životu. Preživela je jednu tešku saobraćajnu nesreću, izgubila je dečka koga je toliko volela. Strašno je sve što se desilo", rekla je njena prijateljica za "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare