Prvi put su se sreli u vrtiću: Dvadeset godina kasnije, zavetovali su se na večnu ljubav

Laura Šil i Met Grodski su se upoznali u predškolskom uzrastu, dok su pohađali vrtić u Finiksu, u Arizoni. Oni su svakodnevno provodili vreme zajedno, a jedna od najranijih Metovih uspomena na dane u vrtiću je Laura i trenutak kada je pred celom grupom izjavio ljubav.

Sudbine | Super žena |
Podeli

"Jedna od mojih najranijih sećanja je kada sam sa tri godine i stajao ispred svojih vršnaka, izjavio joj ljubav i odlučio da je oženim jednog dana. "Bio sam zaljubljen u nju kao dečak, a i to se nije promenilo ni danas", napisao je on na Instagramu.

Met je istakao da je mnogo toga naučio od svoje tadašnje drugarice:

"Kada smo bili klinci Laura me je naučila da se ljuljam, vozim rolere i pokazala kako se pravilno jedu štapići od sira. Imamo brojna sećanja na žmurke, jurke i gomilu neprospavanih noći.

Ali nakon što je predškolskom došao kraj, ovi golupčići su izgubili kontakt, sve do srednje škole kada su ponovo stupili u komunikaciju i to preko zajedničkog prijatelja.
Laura i Met su lako obnovili prijateljstvo, i već nakon dve nedelje su uplovili u emotivnu vezu.

"Nastavili smo da se zabavljamo i kroz celu srednju školu, iako smo pohađali različite škole. Izdržali smo čak i fakultet koji nas je odveo u dve različite države. Tako je bilo sve do 23. maja 2015. godine kada sam odlučio da moja prva ljubav iz vrtića postane moja žena. Zaprosio sam je na mestu gde je sve počelo - našoj predškolskoj učionici”, kazao je Met.

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 27 sledeca idi na stranu