Ušla je u istoriju: Prva naslovna strana "Plejboja" na kojoj je?

Paskal Radermaher nije ni slutio da će život biti baš po njegovoj meri. Rođeni Nemac ovih dana krasi naslovnu stranu lokalnog izdanja najprovokativnijeg magazina, magazina "Plejboj".

Sudbine | Super žena |
Podeli

#haveaniceday ✌🏼

Објава коју дели Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) дана

Tradicija?

Posle Ines Rau, koja je prošle godine ušla u istoriju kao prvi transrodni model na naslovnici "Plejboja" nemačko izdanje ovog magazina će po prvi put na naslovnici objaviti fotografiju transrodnog modela.

U skladu sa tradicijom časopisa "Plejboj" na naslovnoj strani biće zgodna manekenka golih grudi. Paskal je zapravo Đulijana Farfala transrodni model poznata po učešću u rijalitiju.

Glavni urednik magazina Florijan Boitin kaže da je ona "predivan primer borbe za pravo na određenje vlastitog identiteta".

"Ovaj potez je potpuno u skladu sa tradicijom preminulog osnivača časopisa Hjua Hefnera koji se čvrsto protivio bilo kakvom obliku isključivosti i netolerancije. Ovo je njegovo zaveštanje nama", rekao je Boitin.

Boitin kaže i da je dvadesetjednogodišnja Farfala "odličan primer koliko je važna borba za pravo na samoopredeljenje".

Farfala je već poznata u svojoj domovini kao prošlogodišnja učesnica televizijskog programa Hajdi Klum "Sledeći top-model Nemačke". Ona je promenila pol hirurškim putem sa 16 godina.

"Super ponosna sam na ovo što se dešava i na ovu naslovnu stranu", napisala je na svom Instagram nalogu.

Ovo izdanje "Plejboja" bićeod sutra u prodaji širom Nemačke.

☀️

Објава коју дели Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) дана

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 27 sledeca idi na stranu