Majka dvoje dece očajna: Ne znam šta ću, grudi mi neprestano rastu

Šeridan Larkman je otkrila da su njene grudi od tinejdžerskih počele nekontrolisano da rastu, zbog čega je oduvek bila u potrazi za specijalnim grudnjacima koji bi mogli da ih drže čvrsto.

Subota, 13.01.2018.

13:09

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

.

S obzirom da je patila od velikih bolova, 23-godišnja Šeridan Larkman je bila na listi čekanja za operaciju smanjivanja grudi još od svoje 16. godine. Iako je prošlo toliko godina, ona i dalje čeka poziv iz medicinske ustanove.

U razgovoru za Tudej Tunajt, mlada mama je istakla da bi njeno zdravstveno stanje moglo da se pogorška, ako uskoro ne uradi operativni zahvat.

"To je uništilo moj život, mrzim svoje grudi i oduvek sam ih mrzela. Visoka sam samo 140 cm i nemam dovoljnu visinu koja bi bila uravnotežena sa težinom i veličinom mojih grudi", iskrena je.

U nastavku razgovora istakla je da se plaši starosti, kada bi možda bila prikovana za krevet zbog problema sa kičmom. Sa većim gurdima, osim bola u leđima i ramenima, javila se i blaga skolioza.

"Nikada nisu izgledale lepo, nije moja krivica što su one rasle. To je samo moje telo uzrokovalo", kazala je.

Kada je imala samo 10 godina, njene grudi su bile veličine DD, pre nego što su u srednjoj školi dostakle G veličinu korpe.

Danas nosi grudnjak veličine 75 P, a uskoro će joj i ta veličina biti mala.

Osim što je ugroženo njeno zdravlje, mlada mama otkriva da često zbog svojih grudi dobija neumesne primedbe. A to joj, logično, veoma smeta zbog dece>

"Moja deca su izložena svemu tome, jednoga dana će možda misliti da je takvo dobacivanje normalno".

Kako ne bi ovu stvar prepustila slučaju, ona je odlučila da skupi novac za operaciju i hirurškim putem smanji grudi. Osim malog budžeta, ona je pokrenula kampanju za prikupljanje pomoći na gofundme.com.

"Pomozite mi da rasteretim telo - apeluje mlada žena," nadajući se da će prikupiti potrebnih 10.000 dolara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare