Plus sajz manekenka pozirala naga, hejteri je izvređali (18+)

U eri promovisanja prihvatanja i veštom manevru oko izgleda koji se po modnim diktatima često menja, jedna plus sajz blogerka odlučila je da svoje telo prikaže- bez ičega na sebi. Britanka Julijana Mazei prihvatila je sebe, a sada je odlučila i da je ceo svet prihvati.

Ponedeljak, 15.01.2018.

11:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova devojka smelo pozira u donjem vešu, kupaćim kostimima, a svoej partioce sada iznenadila je golom i provokativnom slikom.

Osim što Julija sebe naziva plus sajz modelom, kaže i da je aktivistkinja.

"Osećam se seksi u svom telu i mislim da svi treba da se tako osećaju", izjavila je za "Daily Mail".

Njena naga fotografija odpozadi izazvala je burnu raspravu na Instagramu.

"Ja sam se 23 godine borila s viškom kilograma i ljudima koji su me zbog toga zadirkivali. Imala sam i dečka koji je raskinuo sa mnom jer sam izgledala nezdravo", rekla i objasnila da je ovo sada njen potpuno nov život.

Ima brojne obožavaoce na Instagramu, ali i onih koji ne odobravaju njen stav. Često je zovu previše plus sajz modelom, a znaju da kažu i da je žena tenk. Ona se ne obazire mnogo na takve komentare, već nezaustavljivo ide ka svom cilju potpunog oslobađanja od svih predrasuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.