Ove zvezde su umrle same u hotelskim sobama

Pevačica grupe "Krenberiz" Dolores O’Riordan je pronađena mrtva u hotelu, a ona je samo jedna u nizu poznatih osoba koje su svoj život završiile u hotelskoj sobi.

Petak, 19.01.2018.

10:56

Izvor: Super žena

Ove zvezde su umrle same u hotelskim sobama
Foto: Getty

Podeli:

Muzička zvezda Dolores O’Riordan preminula je 15. januara ove godine u 46. godini života. Njeno beživotno telo pronađeno je u hotelskoj sobi u Londonu, a uzrok smrti još nije poznat.

Policija je po pozivu izašla na teren i izvršila uviđaj, saopštivši da ne smatra sumnjivom smrt pevačice irske rok grupe.

"Telo poznate pevačice je otkriveno nakon što je osoblje ušlo u njenu sobu, misleći da je prazna", piše "Dejli mejl".

"Osobe koje su je pronašle su kazale da je bila u toaletu", kazao je radnik hotela i dodao: "Mislim da su čistačice ušle unutra, zato što nisu primetile da je neko u sobi jer nije bilo nikakve aktivnosti. Nisu rekle kako su je pronašle, to se čuva u tajnosti".

Dolores, koja je patila od depresije i bipolarnog poremećaja, bila je u Londonu zbog obrade svoje pesme Zombi.

Iz londonskog hotela je stiglo saopštenje: "Sa dubokim žaljenjem potvrđujemo da je naš gost preminuo u hotelu 15. januara".

Nažalost, ona nije jedina zvezda koja je preminula sama u hotelu. U sledećem video-snimku pogledajte koje zvezde su podelile njenu sudbinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.