Teška odluka: Manekenki amputirana i druga noga

Manekenka Loren Vaser, kao i po nedavnim prognozama lekara, ostala je bez druge noge. Kaže da se sada bolje oseća i iščekuje svoju novu zlatnu protezu.

Sudbine | Super žena |
Podeli

Priča manekenke Loren Vaser je vrlo neobična. Ona je pre nekoliko godina ostala bez noge zbog sindroma toksičnog šoka uzrokovanog tamponom. Od banalnog incidenta, ona je zamalo izgubila život, a jedini način da ne dobije sepsu bio je da joj noga bude amputirana.

"Ovo je bila teška odluka, ali je to bio jedini način da ponovo budem slobodna. Jedva čekam da dobijem dve zlatne proteze pa da ponovo mogu da trčim", ispričala je nedavno za magazin "People".

Ona je rekla i da je "spremna za novo poglavlje svog života".

Lekari su joj amputirali i drugu nogu, a paraolimpijka Ejmi Purdi, kojoj su takođe amputirane obe noge, najveća joj je podrška.

"Hvala ti što si svratila, to mi je mnogo značilo. Hvala ti što si mi pokazala da će život samo ići na bolje i da imam još toliko toga da proživim", napisala je Loren.

Zajedničku sliku je podelila i Ejmi, istakavši da su njihove priče jako slične. Loren se i dalje bavi manekenstvom, a svojim primerom upozorava žene na sindrom toksičnog šoka.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 27 sledeca idi na stranu