Od opklade i slepog sastanka do veze: Teniserka uplovila u uzbudljivu romansu

Kanadska teniserka Judžini Bušar niže velike uspehe u belom sportu, a proglašena je i jednom od najseksepilnijih sportisktinja sveta. Posle poslovnog, sada je ostvarila uspeh i na emotivnom polju.

Petak, 26.01.2018.

13:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadestrogodišnja teniserka Judžini Bušard, koja radi i kao model za kupaće kostime, primećena je nedavno na plaži u Majamiju sa nepoznatim muškarcem.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da mediji saznaju sve detalje ove emotivne romanse koja je oduševila mnoge, ali i podsetila da sudbina često zna da umeša svoje prste.

Kako piše britanski "Ekspres" teniska zvezda je u vezi sa dvadesetogodišnjim studentom Džonom Goehrke, a njihovo poznanstvo je otpočelo na veoma neobičan način - na internetu.

Naime, Judžini je napravila opkladu na Tviteru sa Džonom da će klub američkog fudbala Atlanta falkonsi poraziti Nju Ingland Petriotsi u Seuperboulu. Džon, koji je navijao za Petriotse, napisao je na ovoj mreži: "Ako Patriotsi pobede idemo na sastanak"

Judžini se složila sa njim, a zatim nastavila da gleda uzbudljivu igru na terenu...

Iako je utakmica počela izuzetnom igrom Atlanta falkonsa, situacija se preokrenula te je Nju Ingland pobedio sa rezultatom 34-28, što je značilo da je teniserka izgubila opkladu.

Teniska zvezda je ostala dosledna svojih reči, te je ubrzo otputovala u Misuri gde Džon studira i obezbedila im mesta za košarkašku utakmicu.

Sastanak je prošao odlično, jer iako je prošlo deset meseci od tada njih dvoje i dalje provode vreme zajedno.

Inače, kanadska teniserka slovi za jednu od najlepših sportistkinja. Ona ujedno radi i kao model za kupaće kostime, a njene fotke oduševljavaju muškarce širom sveta.

Na Instagramu, Judžini ima više od milion pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.