Majka celu nedelju ostavila bebu samu, dok se ona zabavljala

Viktorija Kuznjecova iz Rusije koja je ostavila svoju bebu da umre kako bi izlazila u grad sa prijateljima, osuđena je na šest godina zatvora.

Utorak, 30.01.2018.

10:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Sedamanestogodišnja Viktorija Kuznjecova je devetomesečnu bebu Igora napustila i otišla u posetu prijateljima. Ona je smestila sina u kolica, zatvorila vrata i izašla iz kuće.

Potom je provela celu nedelju po žurkama dok je njena beba u sopstvenoj kući umirala od gladi. Samo se jednom vratila, kako bi dala svom psu vodu.

Komšije su počele da sumnjaju da se nešto čudno dešava, pa su pozvale policiju koja je u njihovom domu zatekla jeziv prizor. Beba je bukvalno bila kost i koža, a autopsija je kasnije pokazala da bebini unutrašnji organi su prestali sa radom, zbog nedostatka hrane i vode.

Viktorija je nakon užasnog otkrića u kući uhapšena, kada je sprovedena dalja istaga.

S obzirom na brutalnost smrti, sudija smatra da je Kuznjecova planirala da ubije svoju bebu.

"Smrt malog Igora je izazvana dehidratacijom i izlagnjivanjem. Kada je beba pronađena u Viktorijinoj kući on je bio već mrtav, iako su njegove oči bile širom otvorene", kazao je on.

Prema podacima koje je medijima dala policija, mama tinejdžerka na sudu nije pokazala nikakvu krivicu, te je samo pitala šta će biti sa njom.

Javnost u Rusiji je bila veoma zgrožena ovim slučajem o kome su pisali svi svetski mediji.

"Ona je nahranila psa, ali ne bebu, nemam reči. Treba je sterilisati", kazao je jedan ogorčen čovek.

Mnogi su čak izrazili nezadovoljstvo presudom od šest godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.