Njenog muža su optužili za zlostavljanje: Usledio je razvod, a potom i poslovni gubici

Nakon što je skandal o seksualnom zlostavljanju Harvi Vajnštajn eruptirao u jesen prošle godine, holivudski mogul se povukao iz javnosti i rastao od svoje supruge, dizajnerke Georgine Čepmen. Njen život se od tada "preokrenuo".

Sreda, 31.01.2018.

11:00

Izvor: Super žena

Njenog muža su optužili za zlostavljanje: Usledio je razvod, a potom i poslovni gubici
Foto: Getty

Podeli:

Nakon razvoda, budućnost Georginine modne linije Marčesa, koju je pokrenula sa partnerom Keren Krejom 2004. godine, totalno je neizvesna.

"Revije njenog modnog brenda su bile glavne na Njujorškoj nedelji mode u prethodnoj deceniji, ali ove godine Marčesa brend je otkazao februarsku reviju", piše "Pipl".

Kako je poznato modna kuća neće imati tipičnu reviju na kojoj se pokazuju nove kreacije, pa će kolekcija za jesen 2018. godine biti prikazana u novom formatu.

Marčesa upravo osmišljava način na koji će predstaviti svoju novu kolekciju za jesen, potvrdio je glasnovogovornik .

*ALT

U oktobru, kreatorka Georgina je saopštila da napušta Vanstajna nakon 11 godina braka, a glavni razlog su optužbe za seksuzalno uznemiravanje i zlostavljanje.

"Zgrožena sam i osramoćena. Osim što ceo slučaj utiče na mene i moju porodicu, ugrožava i moj modni brend koji su volele mnoge glumice. Moje srce se lomi zbog svih žena koje su patile", izjavila je svojevremno kreatorka.

Inače, Georgina i Harvi su se odmah sporazumno razveli. Prema predbračnom ugovoru, producent je dužan bivšoj supruzi da isplati višemilionski iznos.
Prema pisanju Njujork posta, iznos poravnanja vredan je između 15 i 20 miliona dolara

U medijima se oglasio i holivudski producent koji je potvrdio da se razvod ispostavio kao najbolja odluka za porodicu.

"Georginina je odluka da se rastanemo. Volim je više od svega i poštujem njenu želju. Danima smo pričali šta je najbolje za našu porodicu", kazao je Vajnštajn koji se takođe suočava sa problemima u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.