Imala je 125 kilograma: Sada se prepolovila uz pomoć ovog psihološkog trika

Kristina Karter je u razgovoru za Popšugar otkrila kako je tekla njena borba sa viškom kilograma.

Petak, 16.02.2018.

14:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Amerikanka Kristina Karter je godinama bila gojazna, a njena kilaža je stalno rasla. U trenutku kada je vaga pokazala 125 kilograma, više sebe nije mogla da gleda u ogledalu zbog čega se odlučila na ugradnju želudačnog baj-pasa.

Uz ovu meotodu, uspela je da skine kilograme, a nakon toga je imala problem sa obešenom kožom stomaka. Hiruški je zategla trbuh, a potom ugradila silikonsku masu u grudi.

Ali to nije bilo sve. Ona je bila svesna da mora da promeni mnogo toga u svojoj psihi kako bi održala svoje novo telo.
Na svom Instagram profilu otkrila je kako je uvela promene u svoj život, ali i kako se borila sa padovima koji su neminovni.

"Pre sam živela od obroka do obroka. Doslovce sam razmišljala za vreme jednog obroka što ću jesti za sledeći. No, naučila sam kako uživaju u novim stvarima povezanim uz ishranu. Shvatila sam da volim kuvati i svaki dan sam pronalazila nove načine kako napraviti obroke s manje ugljenih hidrata i šećera, koji će biti ukusni, ali me neće udaljavati od mog cilja. Prestala sam da se prejedam i pronašla sam nove načine kako izrazim svoja osećanja", napisala je na svom profilu.

Kristina priznaje da nije ljubitelj vežbanja, ali da je morala da pronađe načine kako da se oslobodi od stresa, poput sviranja klavira i vežbe. Zapravo, za njenu fizičku i emocionalnu transformaciju bio je zaslužan naporan rad.

Ona je posebno istakla da je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osećati bez pribegavanja hrani i prejedavanju.

"Bilo je potrebno vreme da shvatim da se zbog loše hrane na minut osećam dobro, ali posle slede posledice", zaključuje Kristina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare