Stvar odluke: Nevina, a trudna u 29. godini

Loren ima 29 godina i nije joj se žurilo da izgubi nevinost. Za "Mirror" ona je ispričala svoju priču, kako čeka svoje prvo dete koje će roditi u junu, a da je i dalje nevina. Nije ni udata i ni ne namerava da promeni svoj status.

Nedelja, 18.02.2018.

19:57

Izvor: Super žena

Stvar odluke: Nevina, a trudna u 29. godini
Foto: Thinkstock

Podeli:

Njeno majčinstvo je vrlo neobično. I rešila je da ga ostvari bez obzira na savete lekara i prijatelja.

"Oduvek sam bila drugačija. Imala sam određene zdravstvene tegobe zbog kojih moje telo ne prima prave hormonske signale. Veoma dugo uzimam hormonske dodatke, ušla sam u pubertet dosta kasnije od svojih vršnjakinja. Sećam se kako su me zadirkivali što nisam imala grudi. Deca u tom uzrastu ismejavaju sve što je drugačije od većine. Dosta mi je trebalo sve do shvatim, a i danas osećam neku vrstu anksioznosti zbog tih trauma", ispričala je.

Objasnila je i da nije srećna što je i dalje nevina, ali nema planova da uskoro postane seksualno aktivna.

"Povremeno mi se javljala želja, ali brzo i prošla".

Priznaje da se ljubila, ali da je to doživela kao čudno iskustvo koje ne bi rado ponovila.

"Želela sam da nađem partmera, tražila sam, čak sam jedno vreme bila aktivna na raznim sajtovima za upoznavanje, ali mi to nije išlo od ruke. Izlazila sam sa momcima, ali sam shvatila da mi je bolje samoj", objasnila je da joj se tako rodila i ideja o trudnoći.

"Endokrinolog mi je rekao da se to neće desiti, da moram da nađem donatora za jajnu ćelije i da potrošim gomilu novca na veštačku oplodnju. U trenutku sam se osetila bespomoćno. Međutim, sreća se osmehnula. Posle godinu dana čekanja, život mi se promenio. Pronašla sam donora i sada sam na pragu petog meseca", ispričala je ova neobična devojka koja jedva čeka početak leta kada će se ostvariti kao majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare