Rekli su joj da nikada neće biti na naslovnici prestižnog "Voga", a snimila je osmu

Starleta Kim Kardašijan ima čitavu armiju fanova, ali isto tako i onih koji ne podržavaju njen lik i delo.

Utorak, 27.02.2018.

13:54

Izvor: B92

Rekli su joj da nikada neće biti na naslovnici prestižnog
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Tako je odluka američkog izdanja "Vog" magazina, odnosno urednice Ane Vintur da na naslovnicu stavi Kim u venčanici zajedno sa surpugom Kanje Vestom iznenadila ceo svet.

Dok su mnogi Vinturovu osudili zbog ovog poteza, smatrajući da je ovim osporila modu kao umetnost, ali i ugled magazina, drugi su joj predviđali kraj karijere.

U međuvremenu ništa se od ovih prognoza nije dogodilo. Ana je ostala na svojoj poziciji, a Kim se pojavila na čak šest naslovnica "Voga", u šest različitih zemalja, a sada i na sedmoj.

Kim Kardašijan krasi martovski broj indijskog izdanja Voga, a zanimljivo je da je dobila čak dve različite naslovnice.

A post shared by VOGUE India (@vogueindia) on

Starleta na prvoj fotografiji pozira u jarko narandžastoj haljini od tila, sa upečatljivim kaišom na struku koji je naglasio njeno ženstveno telo, dok na drugoj nosi klasičnu crnu satensku haljinu dubokog dekoltea.

Podsetimo, Kim je prvobitno bila asistentkinja Paris Hilton, pa rijaliti zvezda koja se proslavila porno snimkom. Danas je slavna preduzetnica, supruga i majka troje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare