Sonja se nije depilirala godinu dana: Dlačice na telu mogu biti ženstvene

Poljakinja Sonja Citrovska je još jedna dama koja je odbacila brijač i prihvatila svoje prirodne dlake na telu. Kako kaže, njen muž se isprva teško nosio sa ovom odlukom.

Sreda, 28.02.2018.

11:51

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Sonia (@bodyhairmovement) on

Sonja Citrovska je prirodno uklanjala svoje dlake sa tela od 12. godine, upravo zbog slika koje šalju savršene žene u magazinima i na televiziji. Kako kaže, odvajala je tri sata svake nedelje na depilaciju.

Iako joj je ovo bio normalan deo nege tela, u trenutku kada je shvatila da to radi samo kako bi se uklopila, a ne zato što joj se sviđa, rešila je da prestane da se brije i prihvati dlake kao sasvim prirodnu stvar.

A post shared by Sonia (@bodyhairmovement) on

Tada je počela na svom profilu na Instagramu da objavljuje fotografije svog tela prekrivenog dlačicama, a danas je zahvaljujući tome na ovoj mreži prati 7.000 ljudi.

"Želim da vam pokažem svoja leđa na kojima takođe ima dlaka. Znam da mnoge žene imaju dlakava leđa, one su normalne i mogu biti ženstvene. Mediji to možda ne pokazuju, ali to je i dalje normalno", tvrdi ona.

Ovu promenu nije svako mogao lako da prihvati, a Sonja kaže da se njen supurg Tobas tri godine borio sa tim.

A post shared by Sonia (@bodyhairmovement) on

"Mom suprugu se ova promena nije svidela, ali nije pokušao da se razvede od mene. Odlučio je da zbog mene promeni svoje standarde lepote", rekla je Sonja.

Citrovska ističe da se u nekim momentima kolebala, da su je često vređali zbog ovakvog izgleda, ali da nije želela da odustane.

"Poželela bih da otrčim u kupatilo i sve obrijem. Na trenutak bih se osetila kao dlakavo čudovište, ali onda bih uzela pet minuta da razmislim šta želim. Shvatila sam da volim svoje dlakave pazuhe, čupave obrve, stidne dlake, pa čak i dlake na svom trbuhu i leđima. Prihvatam ih i ne stidim ih se", zaključuje.

A post shared by Sonia (@bodyhairmovement) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.