Objavila slike sa plaže: "Ne zaslužuješ tako zgodnog muža"

Ona je aktivista u borbi za prihvatanje žena svih veličina, fotograf i bloger. A zbog toga što Džena Kučer ima neverovatno zgodnog i izvajanog muža naišla je na kritike javnosti. Neočekivano poručili su joj da kao debeljuškasta žena ne zaslužuje tako zgodnog muža.

Utorak, 20.03.2018.

08:47

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Džena je prethodne dane provela na Havajima sa svojim suprugom Druom.

Oboje su bili prilično zatečeni komentarima njenih pratilaca posle nekoliko objava sa plaže, ali im to nije pokvarilo raspoloženje i odmor.

Naime, njen muž Dru je sportista i ima isklesano telo, a ona je pomalo bucmasta žena s oblinama pa su je pratioci ispitivali kako je uspela da uhvati tako zgodnog muža, a neki su joj čak pisali da ga i ne zaslužuje.

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

"Zbog svoje nesigurnosti sam se i sama pitala kako sam uspela s ovim telom da se dokopam frajera sa savršenim trbušnjacima. Zašto bih ga baš ja dobila? Osećala sam se manje vrednom i mislila da ga ne zaslužujem", napisala je Džena, koja često sebe predstavlja kao stvarnu i nesavršenu ženu.

Ipak, Dru očigledno nije delio njene mišljenje, pa su njih dvoje u srećnom braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.