Poslala je poruku na pogrešan broj, a onda joj se život potpuno promenio

Tridesetsedmogodišnja Lina Dalbek nije ni slutila da će jedna poruka od nepoznatog pošiljaoca moći da promeni njen život.

Utorak, 20.03.2018.

12:24

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Britanka Lina Dalbek ispričala je svoju neobičnu ljubavnu priču za list "Independent", a ova sudbinska romansa mnogima je vratila veru u ljubav.

Kako kaže Dalbekova, sve je počelo od trenutka kada je prošle godine primila poruku na Vatsapu. ne znajući ko se krije iza nje. Kako se ispostavilo, 44-godišnji Majkl Evangelu je napisao poruku sadržine "Girls Trip", što je bio podsetnik na istoimeni film koji se prikazivao u bioskopu.

Lina je odmah odgovorila na ovu neobičnu poruku, a tekst je glasio:"Ćao! Girls Trip? Ko je to? Pretpostavljam da ste hteli da pošaljete poruku nekoj drugoj Lini."

Majkl je bio iznenađen porukom i nije odmah znao o čemu se radi. Upravo zbog toga razmenili su nekoliko poruka, koje su se potom pretvorile u dopisivanje, pa i u prvi sastanak. Naravno, pre toga Lina je proverila njegovu fotografiju sa aplikacije i dopalo joj se ono što je videla.

"Pričali smo o svemu i svačemu. Da nisam bila sama, verovatno ne bih nastavila dopisivanje", iskrena je.

Iako zvuči neverovatno njih dvoje su već za četiri sata, od prve greškom poslate poruke, našli se zajedno, razmenili poljubac i već zakazali novi dejt.

"Ubedili smo sebe da nas je sudbina spojila. Sve se odigralo jako brzo i kada smo se najmanje nadali. Samo dve nedelje pošto smo se upoznali - Evangelu je izvadio prsten" otkriva supruga.

"Pričali smo o snovima i ja sam rekla kako sam oduvek želela da živim u Dubaiju. 'Hajde da uradimo to, hajde da živimo zajedno', rekao mi je."

Ispred njih je bio još jedan test. S obzirom da je Lina muslimanka, oni su morali da se venčaju kako bi živeli zajedno. Majkl je sa oduševljenjem to prihvatio, te je svadba organizovana već 7. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.