Operisala se kako bi izgledala kao Kim: Biću model sve do šezdesete godine

Brazilka Dženifer Pamplona je svoju karijeru započela kao model, a danas je u javnosti najpoznatija po svojim estetkim operacijama. Ipak, iako je potpuno izmenila svoj prirodan izgled, ona ne odustaje od sveta manekenstva.

Subota, 24.03.2018.

13:51

Izvor: Super žena

Operisala se kako bi izgledala kao Kim: Biću model sve do šezdesete godine
Foto: Youtube Printscreen

Podeli:

Dvadesetčetvorogodišnja Dženifer Pamplona uradila je veliki broj estetskih operacija, kako bi postala dvojnica rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Kako piše Dejli mejl, ona je otišla u tome toliko daleko da je radila lipsukciju, vađenje rebara, uvećanje grudi ali i popularnu metodu fejs lifting, ne bi li postigla identičan izgled supruge Kanje Vesta.

To ju je koštalo više od 740.000 dolara, ne ubraćajući poslednju proceduru u okviru kome je ubrizgala oko dva kilograma masti u svoju pozadinu.

Iako su lekari odbijali da rade operacije, zbog velikog rizika po njeno zdravlje, Dženifer je pronašla jednu kliniku u Turskoj koja je pristala na ovu proceduru.

Nakon pto se oporavila, Pamlona je uradila set fotografija u pustinji, te je pokazala kako njeno telo sada izgleda.

Figura peščanog sata, koja se zasniva na uskom struku i velikoj zadnjici, kao i izražene jagodice i manji nos potpuno su šokirali njene obožavatelje, koji se sećaju njenog pređašnog izgleda.

U okviru intervjua koje je dala za strane medije, Dženifer je kazala da je modeling njena strast, te da se sada posvećuje karijeri.

"Biću model sve do šezdesete godine", najavila je ova žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare