Otkrila šifru: Prosio ju je tri godine, a nije shvatala šta se dešava

Timoti Či je odmah znap da želi da mu Kendis Katarian bude ne samo devojka, već i supruga. Već posle dve nedelje zabavljanja počeo je da joj šalje ljubavna pisma. Prvo je počelo sa velikim početnim slovom "W". Bilo je potrebno tri godine i još 13 pisama da devojka shvati da je on sve vreme zapravo prosi - na kraju je dobila gomilu pisama obeleženih sa "W-I-L-L Y-O-U M-A-R-R-Y M-E", odnosno hoćeš li se udati za mene?

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

"Tim i ja smo živeli blizu, znamo se dosta dugo. I ranije smo pisali pisma jedno drugom, sviđala nam se ideja izjavljivanja ljubavi preko papira kako bismo danas-sutra imali žive uspomene našu ljubav. Mene je inače jako teško iznenaditi, pa me ovo totalno šokiralo i ostavilo bez reči", rekla je Kendis kada je shvatila šta se dešava.

Otkrila je i da je sama prosidba bila savršena:

"Probudila sam se 16. septembra 2015. godine, a pored mene se nalazilo pismo u kojem je pisalo da treba da se obučem i izađem kad budem spremna. Čim sam otvorila vrata oko mene su bile latice ruža i sveće. Mislila sam da će mi iskočiti srce iz grudi od silnog uzbuđenja. Znala sam što se sprema, a ja baš nisam osoba koja se često iznenadi i šokira. Ostavio mi je sva pisma koja mi je godinama slao. Pročitali smo ih zajedno na glas i proživeli sve uspomene i sećanja tokom godina provedenih zajedno. Kad smo ih pročitali, pažljivo ih je posložio i tražio da pogledam koje pitanje ona sklapaju".

Ovo dvoje zaljubljenih su i pre veze bili "dobri prijatelji", a Kendis je rekla da je oduvek za Tima mislila da je "iskren, pažljiv i romantičan dečko".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu