Nema sreće u ljubavi: "Previše dobro izgledam da bih našla dečka"

Četrdesetčetvorogodišnja Don Kazins gostovala je u emisiji "This morning" u kojoj je otkrila da je njena atraktivnost sprečava da pronađe partnera.

Petak, 30.03.2018.

10:04

Izvor: Super žena

Nema sreće u ljubavi:
Foto: Youtube Printscreen

Podeli:

Don Kozins je majka četvoro dece, zaposlena je kao recepcionarka, a od razvoda ne može da pronađe svoju srodnu dušu.

Kako je ispričala u popularnom šouu "This morning", problem je u tome što privlači mlađe muškarce koji samo žele da izlaze sa njom jer je seksi, ili starije muškarce koji ne vode računa o svom izgledu.

"Ne prihvatam gluposti. Ako se osećam nesrećno u vezi, shvatam da nam je potreban kompromis, lični razvoj i rad na sebi. Samo zato što sam u ovim godinama, to ne znači da želim da sedim kod kuće i sedam dana nedeljno gledam TV", priča Don.

U nastavku emisije je otkrila da je glavni problem njen mladalački izgled, zbog čega joj prilaze čak i 18-godišnjaci.

"Imala sam sastanak sa jednim dečkom. Zapravo, nisam ni otišla na dejt jer je taj udvarač odmah pobegao kada je saznao moje godište."

Umesto gospodina pravog, Don uglavnom nailazi na muškarce koje privuče samo izgled, a ne njena ličnost. A to joj ne odgovara na duge staze.

"Ono što pokušavam da kažem jeste da muškarci misle da izgledam mlado i mnogi me žele upravo zbog mog tela", iskrena je Kozins.

A kako je izgledalo celo gostovanje u emisiji možete pogledati na sledećem video-snimku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.