Mama petorki: "Dnevno potrošim 60 pelena"

Dugo i žarko su želeli decu. A onda je mladi bračni par rešio da pokuša vantelesnu oplodnju. Dobili su petorke, a život im se sasvim očekivano promenio iz korena.

Ponedeljak, 02.04.2018.

17:00

Izvor: Super žena

Mama petorki:
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Brajana i Džordan Tarner dve godine su pokušavalu da začnu bebu, a sada uživaju u neočekivanom obliku roditeljstva.

"Džordan nije verovao, skoro je pao u nesvest kada je saznao da ću roditi pet beba", rekla je Brijana koja priznaje i da im sada dani prolaze u magli.

Rade stvari mehanički, a i uz pomoć dadilje i bake, koje žive s njima, jedva stižu da mališanima omoguće šta im je potrebno. A njihova deca Zoi Hart, Dakota Fejt, Holin Grejs, Ašer Blejz i Gavin Lan njihova su najjača motivacija da istraju o ovom izuzetnom poduhvatu.

Ova zaposlena mama tako svaki dan promeni 60 pelena i najmanje 20 različitih setova odeće.

Nedeljna nabavka je takođe poduhvat, jer su im potrebne enormne količine formule, hrane, flašica, vode.

"Moramo da pazimo što i kako jedu jer im je još slab imunitet, pa zato ni ne idemo često napolje. Ali, kad izađemo, onda smo prava atrakcija. lakše nam je kad izađemo prvo s troje, onda s dvoje dece", kaže Brijana koja kaže i da će uskoro morati da nabave ozbiljan kombi koji im je potrebann za posete i odlaske kod pedijatra.

"Svako dete ima svoj karakter i stvarno je uzbudljivo da ih gledam kako rastu i razvijaju se", kaže petostruka mama koja priznaje da njihov život ne trpi nikakve improvizacije.

Sve mora da bude isplanirano da bi funkcionisalo, a roditelji priželjkuju kada će ovaj lep, ali iscrpljujući san proči, kada će deca postati samostalnija, pa da mogu da uživaju kao porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare