Ova majka izdržava ćerku tako što joj plaćaju za izlaske

Biti samohrana majka izazov je bez premca. U svakom smislu, finansijskom pogotovo. Ovo je priča jedne majke koja ne može da izdržava svoju ćerku.

Utorak, 10.04.2018.

19:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Džordin Smit veoma teško balansira između mesečnih troškova koje ima.

Nema pravo na pomoć, a često menja poslove, radi dodatno i kao konobarica.

Onda je pomoć pronašla putem sajta "WhatsYourPrice". Tako pronalazi muškarce koji joj plaćaju između 150 i 200 dolara za sastanke i platonske odnose.

"Muškarci sami šalju ponude, ja biram. Nije to ništa strašno, ali ne izlazim za manje od 100 dolara", objasnila je Smitova za "Yahoo Lifestyle".

Kaže da taj posao nema veze sa prostitucijom.

"Nisam imala mnogo očekivanja i teška srca sam se prijavila na sajt. Objasnila sam da sam zabavna, vesela, ali da ne želim fizički kontakt i vezivanje. Bila sam nervozna na početku", kaže i priznaje da joj je bilo posebno teško da objasni ćerki kako zarađuje odjednom znatno veće svote novca.

"U pitanju je kompanija koja stoji iza mene, ne radim ništa nelegalno i to je najvažnije za nas dve. Nemam nameru da se ovim poslom bavim zauvek. Planiram da skupim novac kao početni kapital da otvorim svoj mali spa-centar", otkriva ova samohrana majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.