Poništili dogovor zbog veličine: Anu izbacili iz hotela zbog nepristojnih scena

Plus sajz blogerka Ana Obrajan doživela je da je izbacuju iz hotela u Las Vegasu, jer je radila set provokativnih fotografija u kupaćem kostimu.

Sudbine | Super žena |
Podeli

Објава коју дели Glitter (@glitterandlazers) дана

Magazin "Cosmopolitan" je ipak saznao o kom hotelu je reč i kada su pozvali menadžment rečeno im je da su Ani trebale dodatne dozvole za tako "otkriveno" slikanje. Pošto ih nije dobila, bilo joj je zabranjeno slikanje.

Iako je imala prvobitno dozvolu za snimanje u lobiju hotela, blogerka koja vodi nalog "Glitter Lazers", doživela je da je posle svega šest minuta snimanja obezbeđenje na "vrlo agresiavn način" zamoli da prestane sa poziranjem.

Kako piše magazin "People" njoj je bilo dozvoljeno da snima svuda u objektu osim na mestu gde su pokerski stolovi. Takođe nije imala nikakvo ograničenje ni dres kod koji je morala da poštuje.

Naime, ona je snimala reklame za svoj blog za kupaće kostime, a to izgleda nije naišlo na odobravanje u datom momentu.

"Prvo sam se uznemirila, bila sam postiđena, a onda sam se jako loše osećala. Nisam uradila ništa mimo protokola, smetala sam im jer imam višak kilograma. To sam tako doživela", rekla je za "People" napominjući da je do sada imala snimanja u mnogim hotelima širom sveta i nikada joj se ništa slično nije desilo.

Ova tridesttrogodišnja Njujorčanka nije želela da navodi ime hotela u kom joj se desila neprijatnost.

"Godinama se zalažem da žene koje su krupne, ne moraju da osećaju stid zbog svog izgleda. A sada se upravo jedna takva stvar desila meni. Osećam sramotu zbog svog izgleda", napisala je u svom blogu.

Објава коју дели Glitter (@glitterandlazers) дана

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu