Bizarno: Ova baka otkrila ljubav na sahrani svoga sina, mladoženja 54 godine mlađi

Život je nekada zaista surovi scenarista. Tinejdžer Geri Hardvik zaljubio se pre dve godine na prvi pogled u baku, 53 godine stariju od njega. Upoznali su se na leto 2016. godine na sahrani njenog sina Roberta koji je iznenada umro u 45. godini. Geri je tada imao 17, a Almeda 71 godinu. Ipak, ovaj par nije se upustio u vezu sve dok dva meseca kasnije Robertova udovica Lisa nije pozvala oboje na porodični ručak u restoran.

Nedelja, 22.04.2018.

11:49

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели FAKTAFAKTA (@faktafakta) дана

Geri je taman bio raskinuo s drugom ženom koja je imala 77 godina i priznao je da je znao da je Almeda "ona prava" čim su im se pogledi sreli.

Samo dve nedelje kasnije Geri ju je zaprosio i venčali su se šest dana nakon toga.

"Ako voliš nekog, godine su samo broj. Zadnje dve godine provodim sa svojom srodnom dušom. Kad sam ga prvi put pogledala u oči, zaljubila sam se. Znala sam da je onaj s kojim želim da provedem život. Nikad mi nije smetala razlika u godinama", ispričala je Almeda za "Metro".

Srećom po nju, Geri je osetio isto:

"Prvo su me privukle njene velike plave oči, i njena ličnost. Puno se smejala i kliknuli smo. Hemija je bila ogromna. Sve vezano za nju zarobilo je moje srce. Ja sam stvarno zreo za svoje godine i ne uklapam se među svoje vršanjke. Nikad me nisu privlačile mlađe žene. Još od kad sam imao 13 ili 14 privlačile su me starije. Kad sam za nas rekao baki koja me odgajila, nisam znao kako će to prihvatiti, ali prihvatila je. Mnogi čekaju godinama da se ožene, ali mi smo znali da smo zaljubljeni i odmah sam preduzeo taj korak", rekao je Geri, a potom je rekao da su njih dvoje vodili ljubav prve bračne noći.

Za njega je to bilo neverovatno iskustvo, a svoju suprugu opisao je kao divnu ljubavnicu.

Srećan par dobro zna da javnost ne podržava njihovu vezu. To uključuje i Almedinog sina koji s njom nije razgovarao otkad je upoznala Gerija.

Njeni unuci takođe su teško prihvatili vezu, posebnodvadesetdvogodišnji Aron koji je stariji od Gerija.

"Nazvao sam ga "dedom" samo jednom i to kad sam bio pijan. Ali moja baka je srećna". Uprkos razlici u godinama, Geri i Almeda dele slične interesovanja i hobije.

Објава коју дели 蕃新聞 (@yamnews) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare