"Nisam bila spremna da postanem majka, sada se pripremam da budem maćeha"

Iako joj niko ne bi pripisao, popularna "džepna Venera" uskoro će proslaviti 50. rođendan. Australijska pevačica Kajli Minog, povodom rođendnaskog jubileja, snimila je niz atraktivnih editorijala, ali je kao i uvek govorila iskreno o sebi, planovima kada je posao u pitanju i njenim intimnim ambicijama.

Ponedeljak, 23.04.2018.

09:07

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Kajli je decenijama pevačka svetska zvezda, modna ikona. Uvek optimistična iako joj je život bio i jeste velika borba.

Razborita i odmerena, uvek je važila za uspešnu, ali ženu koju nije pratila ljubavna sreća. Istovremeno sa ljubavnim brodolomima, desio joj se i veliki problem sa zdravljem.

U 37. godini dijagnostikovan joj je rak dojke. Iako je te prelomne 2006. godine pobedila bolest, za nju je to bio znak da se najverovatnije neće ostavriti u ulozi majke.

"Godinama sam zamišljala kako će moja deca izgledati. Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome - hoće li dobiti dečaka ili devojčicu, šta će svoje videti u njima. I ja sam to radila. Trebalo mi je neko vreme da se pomirim sa time da se tako nešto neće desiti, da nikad neću biti majka. To je veoma tužno", rekla je svojevremeno.

Tada je to delovalo da se samo neće desiti prirodnim putem, danas ona kaže da je sve bliža ideji da će biti "samo maćeha".

*ALT

Poslednji bolan raskid sa verenikom, devetnaest godina mlađim glumcem Džošuom Sasom bio je definitivan pokazatelj da brak nije za nju. Tako je ona shvatila svoja dosadašnja iskustva, ali i dalje veruje da na Zemlji postoji neki muškarac koji će odgovarati jnoj podjednako kao što će ona odgovarati njemu.

"Mislila sam da ću moći i sama da imam decu, bila sam godinama otvorena za sve opcije. Kako se ni to nije dogodilo, sada uživam što sam tetka. A ko zna, moguće je da ću jednog dana biti i maćeha", rekla je Kajli za australijski "Vogue".

Kajli je upravo završila 14. studijski album "Golden" i srećna je što je on nastao kada opet otkrila sebe i svoju suštinu.

"Raskid je bio težak, dosta sam se zavaravala u vezi misleći da to može da uspe. A kada je sve prošlo, pogledala sam se i rekla da sam ja takva i iskoristila sam sve tople reči, emocije da napišem neke od divnih pesama", rekla je u intervjuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare