Lepotom očarala Rikija Martina, a danas je zovu "Frankenštajnova mlada"

Bila je najpoznatija Hrvatica, pojavila se u zenitu slave Rikija Martina u njegovom spotu "Living La Vida Loca". Dominirala je na italijanskoj, ali i svetskoj modnoj sceni, nizala je uspehe, ali i ljubavne brodolome. Danas je operisana do neprepoznavanja, premršava, doduše ona i dalje može da privuče pažnju javnosti pa se nedavno pojavila u italijanskom šou-programu "Big Brother". To je bio okidač da Italijani Ninu Morić prozovu "Frankeštajnovom mladom".

Sudbine | Super žena |
Podeli
Na početku karijere, sa mužem Fabricijom Koronom. Foto: Getty
Na početku karijere, sa mužem Fabricijom Koronom. Foto: Getty

Svojim ulaskom u rijaliti Nina je želela da iznenadila bivšeg verenika Luiđija Marija Favolosa. Razlog njenog ulaska je razgovor s Favolosom, za kog manekenka tvrdi da ju je ogovarao i rekao da je ona u četvrtom mesecu trudnoće ima spontani.

Tanji nos, istaknute jagodice, crna kosa - tako danas izgleda nekada simpatičan devojčurak koji je 1996. godine prekinuo studije prava.

Tada je pobedila na izboru za mis Hrvatske, da bi iste godine učestvovala na takmičenju "Elite Look of the Year" i osvojila drugo mesto.

Tu počinje njena karijera, snimanja, revije, putovanja.

Menja i adresu boravka, seli se u Italiju.

Godine 1998. ponovo je učestvovala na takmičenju "Elite Look of the Year" i ovog puta je osvojila prvo mesto ponevši titulu manekenke godine.

Ta pobeda omogućila joj je potpisivanje dvogodišnjeg ugovora za poznatu modnu kuću LA models.

Odlazi u Ameriku, gde je počela da radi za poznate modne kuće.

Svojevremo je ispričala da ju je otac fizički zlostavljao, te da je zbog povreda koje joj je naneo često završavala u bolnici. Tvrdila je da se zbog toga kao tinejdžerka samopovređivala, ali je njen otac negirao da ju je ikada napastvovao.

Pošto je bila popularna i u Italiji, dobila je ponudu da bude TV dopisnik emisije Torno Sabato sa Đorđom Panarijelom na RAI Uno.

Nastupala je na RAI Due u različitim emisijama, a takođe je snimila više reklama za parfeme, modne kuće.

Godine 2000. oprobala se i kao pevačica.

U saradnji sa Džoom T. Vanelijem, snimila je svoj prvi singl, Star. Međutim, pesma nije imala neki veći uspeh, tako da na kraju ipak nije snimila album.

Od tada njena karijera baš nije bila sjajna. Uprkos mnogim talentima, lepoti ona je promenila lični opis plastičnim operacijama, nizala ljubavne neuspehe, "prljav veš" iznosila u javnost, a sebe je zbog svega svrstala u red jedne od najkontroverznijih i najskandaloznijih ličnosti.

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

U braku sa paparacom Fabriciom Koronom 2003. dobila je sina Karlosa Marija, a zvanično su se razveli 2007. godine.

Ipak, šuškalo se da su i posle razvoda ostali bliski i da se viđaju, kao i da planiraju da se ponovo venčaju, da bi zatim italijanski mediji počeli da izveštavaju o njihovim nasilnim svađama, kao i o Nininim pokušajima samoubistva.

Foto: Getty
Foto: Getty

Godine 2013. šokirala je javnost kada se tajno udala u Kambodži za biznismena Masimilijana Dosija posle dva meseca veze.

Ljubav nije potrajala, pa su posle samo dva meseca objavili da se razvode.

I nakon toga ona nije izgubila veru u ljubav. Za sebe voli da kaže da je kao Elizabet Tejlor i da će imati sigurno još dosta brakova.

Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu